lunes, 7 de diciembre de 2009

ESTRUCTURA DEL BLOC

El nostre bloc el que vol és recollir opinions de persones representatives dels sectors que estan a favor i en contra de la llei d'avortament. És per aquest motiu que el que volem és fer una sèrie d'entrevistes:

Per una banda una entrevista a un capellà i a una monja per veure quina opinió tenen respecte la llei de l'avortament. El que ens interessa és com varia l'opinió d'una dona respecte la d'un home, els dos, membres de l'Església.

També entrevistarem a una ginecòloga de l'Hospital Clínic, Montserrat Cardona, per veure quina és l'opinió d'un metge que ha de dur a terme els avortaments. Volem veure quina lectura en fa i com ho relaciona amb la seva feina.

Un dels punts forts del nostre blog serà la doble entrevista que farem a dues joves. Una va avortar, mentre que l'altra va decidir tenir el nen amb divuit anys. Volem veure quines van ser les raons que les van portar a prendre aquestes decisions.

I per últim, intentarem contactar amb l'Institut Borja de Bioètica per veure les reaccions que s'han produit després de què es pronunciessina favor de la llei de l'avortament, ja que són la primera institució catòlica que s'ha posicionat a favor.

A banda d'opinió, en aquest bloc també hi haurà informació: volem fer un seguiment de tot el que es produeix entorn aquesta llei, i veure si finalment s'aprova o no.

No hay comentarios:

Publicar un comentario